01 de setembre, 2008

Concert de Teresa Salgueiro (ex-Madredeus) a l’Altaveu 2008 de Sant Boi

El proper 13 de setembre a les 22 h, actuarà Teresa Salgueiro (la ex-vocalista del famós grup portuguès Madredeus) a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi en el marc del sempre interessant festival Altaveu. Sóc un fan de Madredeus, però també de Teresa Salgueiro. Us recomano molt aquest concert, és una oportunitat per escoltar a una de les millors veus de la música internacional que us asseguro que us farà levitar, i a més a més, el concert és gratuït.
Teresa Salgueiro va acompanyada dels extraordinaris músics del quintet Lusitana Ensemble i canta cançons de diversos estils i orígens; de fet, en el seu àlbum “Obrigado” canta acompanyada amb cantants d’altres estils (per exemple, el tema “Haja que Ouver” de Madredeus el canta amb Josep Carreres i és sublim! Mireu el vídeo que us adjunto). En fi, que no us ho perdeu... molt recomanat!









1 comentari:

elmarge ha dit...

Un concert magnífic, amb un públic entregat i posat dempeus davant de tanta elegància musical. Genial els músics de la Ensemble Lusitania; i maravellosa la Teresa Salgueiro amb una veu que t'acaricia l'ànima... quin savoir fair en l'escenari!