22 de setembre, 2008

Concert en "B"



Acabo de rebre un correu electrònic on se’m comunica que el meu treball d’il·lustració gràfica “Concert en ‘B’” ha quedat finalista en el Concurs del calendari 2009 de la històrica papereria RAIMA del carrer Comtal de Barcelona. Feia molts anys que no em presentava a cap concurs de disseny gràfic o de fotografia, i el haver quedat com a finalista en aquest prestigiós concurs doncs és com tocar els estels per un moment. Professionalment no em dedico al 100% en la disciplina del disseny gràfic, però no he deixat mai de fer coses en aquest àmbit com a assessor per a entitats i institucions amigues. El disseny gràfic és una de les tecles professionals que toco; m’agrada tocar moltes com podeu veure en el meu bloc... i si ja sé allò de que “quien mucho abarca...”. Però em va la marxa... En fi que estic molt content i només ho volia compartir amb vosaltres.

9 comentaris:

Mingo ha dit...

Moltes felicitats, per ser el finalista de aquest concurs pel calendari del 2009, el disseny presentat es molt original i xulo.Salutacions Xavier!

Joan Vendrell i Campmany ha dit...

Moltes felicitats, Xavier. Desconeixia aquesta activitat teva del disseny gràfic. Aquesta aportació que ha merescut ser finalista del concurs pel calendari 2009, de la Papereria RAIMA, de Barcelona, penso que ho ha estat en tot mereixement. Es senzillament precios.

elmarge ha dit...

Gràcies per les vostres felicitacions.

Anònim ha dit...

Felicitatsss!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats! M'ha agradat el teu disseny.

elmarge ha dit...

Gràcies Emma i Núria!

dani ha dit...

D'afionat a la imatge, a aficionat a la imatge: Posa nerviós.

Si aquesta era la intenció, Xavier, l'has bordat, ja que la combinació de colors, formes i gruixos és caòtica. Això sí, molt original.
Salutacions, i enhorabona.

abigail ha dit...

Ya sabes tú que no esperaba menos de ti.
¡¡Enhorabuena!!

elmarge ha dit...

Gràcies Dani i Abigail pels vostres comentaris!
Salutacions.