20 de novembre, 2008

Neix AFOBOI, l’Agrupació Fotogràfica de Sant Boi



Amb molta il·lusió per part de les persones que han impulsat aquest projecte (Paky López, Julio Pulido, Dani Carrillo i Mingo Ortega), neix la primera Agrupació Fotogràfica de Sant Boi. Tal com podreu llegir en la seva web (http://www.afoboi.com/), AFOBOI té un interessant projecte d’aglutinar als aficionats santboians de la fotografia organitzant concursos, exposicions, cursos i sortides. El divendres 21 de novembre, a les 19 h, es presentarà aquesta nova entitat al Casal del barri de Marianao. He tingut l’honor de dissenyar el logotip d’AFOBOI, del qual podeu veure el projecte, i a la vegada no he dubtat en fer-me soci d’aquesta entitat. Si sou amants de la fotografia, us convido a que us feu socis.

9 comentaris:

Mingo ha dit...

Jo crec, que tu també ets un dels que han impulsat aquest projecte, ja que vas anar a la primera trobada i en successives, i a més el creador del logotip de la nostra Agrupació, que per això et donem gràcies a que la nostra Agrupació tingui una imatge , Que a més és un excel-lent treball el que has fet, gràcies de nou Xavier. Salutacions!

Julio Pulido ha dit...

T'has oblidat de posar el nom de Xavier Sánchez, creador del logo i part activa en la creació de l'associació.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Gran iniciativa! La verdad es que ya va bien que haya una asociación así, dado el número de grandes fotógrafos y fotógrafas que hay en Sant Boi. Felicidades y adelante!

Saludos.

lespiell ha dit...

Xavier, el blog L'espiell t'ha atorgat el Premio Dardos (si és que el vols!). Felicitats!

Anònim ha dit...

Felicitats per la inaguracio d´aquesta associació, en la que estic inclos al igual que grans fotografs com vosaltres, es un plaer esta amb tan bons artistes, estic preparat per aprendre, una fort abraçada.

isafeu ha dit...

Gran iniciativa, jo com a climentona i fotògrafa seguiré amb molt d'interés les activitats.
Felicitats pel blog i pel premi Dardos.

elmarge ha dit...

Carai! Quina sorpresa el premi Dardos que m'ha concedit l'amiga de l'interessant blog l'espiell. Gràcies!!!

Joan Vendrell i Campmany ha dit...

De sempre, a Sant Boi hi han hagut persones que, amb les seves fotografies, ens han sapigut transmètre interessants testimonis gràfics del nsotre passat històric. Els temps han canviat i ara, algunes d'aquestes persones del Sant Boi d'avui, amb les mateixes inquietuts i propòsits, han tingut el brillant encert de fer pinya i, plegats, encetar una nova etapa el el mon de la fotografia, amb engrescadors projectes que han d'afavorir la pràctica i divulgació d'aquest art.
Felicitats i molts encerts en aquesta nova etapa.

Anònim ha dit...

Muchas felicidades por esta buena iniciativa que seguro tendrá el éxito asegurado. El logo, me gusta mucho.