21 d’abril, 2010

Espot del Parc Forestal Montbaig

No es tracta de cap campanya publicitària oficial; es tracta d'una pràctica per la universitat. És un pràctica de l'assignatura de vídeo de la carrera de grau de multimèdia que estic realitzant a través de la UOC i com que tenia que fer un anunci publicitari de només 20 segons, doncs que millor que promocionar la natura de la meva ciutat i el seu atractiu turístic. Si, ja sé que es podem millorar algunes coses i que falten aspectes per reflectir, però és un espot de 20" i és el primer que faig!
Reconec que m'està entrant el "gusanillo" pel vídeo per les possibilitats que dona; sóc un autodidacta dels audiovisuals fets amb projectors de diapositives (sempre he al·lucinat amb les anomenades presentacions "multivisió" com les que podem veure en alguns dels centres d'interpretació dels Parcs Naturals gestionats per la Diputació de Barcelona) i n'he fet uns quants sempre relacionats amb temes de la natura, però el vídeo, gràcies a internet, ens permet arribar a molta més gent d'una manera universal. Intentaré, en el futur del meu bloc, incorporar més coses divulgatives de l'entorn natural i del patrimoni històric del Baix Llobregat amb aquest mitjà.

6 comentaris:

isidre ha dit...

Enhorabona Xavier per aquest mini treball, em quedo amb la primera i l'última escena, la música perfecta per al meu gust i segur que els amants a la naturalesa gaudirem en el futur dels teus reportatges multimèdia, Salut!!

Xavier Sánchez i Torres ha dit...

Gràcies, Isidre, pels teus -sempre- amables comentaris. Tal com dius en el teu bloc, tenim la sort de viure a prop d'aquest meravellós espai natural (i alguns, com tu, ho han amb bicicleta... he, he...).

Xiruquero-kumbaià ha dit...

M'he quedat amb gana Xavier. Quan vindrà el segons plat?...i els postres? El cafè no te'l perdono tampoc.
A més, tu que deus conèixer tots els seus racons...

Xavier Sánchez i Torres ha dit...

Xiruquero-kumbaià... Això ha estat un tast. Espero, ben aviat posar-te a taula un bon àpat amb un bon vi... he, he....

Lola ha dit...

És genial, Xavier, però no n'he tingut prou. Estic impacient per veure el proper.

Xavier Sánchez i Torres ha dit...

Gràcies, Lola. Una mica de paciència perquè encara estic aprenent.