01 d’abril, 2011

Primeres prospeccions arqueològiques a l'Ateneu Santboià

Tal com us deia en el meu post “El que amaga l'ateneu”, els arqueòlegs sempre han cregut que els antics terrenys de l'Ateneu Santboià amaga molta informació del passat de Sant Boi. Doncs bé, s'han començat a trobar restes interessants en els terrenys de l'Ateneu Santboià, gràcies a les prospeccions arqueològiques que l'ajuntament de Sant Boi va iniciar el passat 8 de març.

Esperarem amb candeletes, que quan acabin aquestes excavacions, saber més coses que puguin aportar més dades sobre el nostre passat passat històric a l'època dels ibers i dels romans.

El vídeo és de Baiximagenes

3 comentaris:

l'Osservatore ha dit...

Hola Xavier !! Doncs si, es molt, molt interessant. I si es pogues excavar sota l'hotel El Castell segur que també tindriem sorpreses (o no tant sorpreses, oi ?). Esperem que tot es faci amb criteri (ai quina por que em fa !!), i tinguem tant els elements de la nostra memòria com l'espai cultural que la nostra Vila mereix.
Ale, despres de tant de temps de vacances blogueres, em torno a reenganxar al teu magnífic bloc, sr. marginal, jejeje

elmarge ha dit...

Home Osservatore! Quina sorpresa! Et trobava a faltar... je, je... Doncs si, com deia en Carles Martí, a Sant Boi hi ha encara molt que descobrir...

M. Antònia ha dit...

A veure si poden continuar amb aquests estudis, ja que a vegades es deixen per falta de medis.
Gràcies per la teva resposta.