11 de gener, 2009

"La Sireneta"


De les tres fotografies que he exposat a la Ia Exposició de l'Agrupació Fotogràfica de Sant Boi (AFOBOI), aquesta és la fotografia que més carinyo li tinc; primer, perquè surt la meva filla Anna, i segon, perquè no va ser una foto fruït d'una pose sinò fruït de captar un instant on la meva filla sembla "la Sireneta" del conte. La foto està feta en un racó natural preciós de la costa portuguesa: la platja de Ribeira d'Ilhas, un paradís pels surfistes i un interessant paisatge geològic.
La inauguració de l'exposició va ser un èxit de presència de públic i ens va deixar a tots els que hem col·laborat un bon sabor de boca (Teniu temps de veure-la fins el 31 de gener al Casal de L'Olivera de Sant Boi). Us recomano que visioneu el següent reportatge que surt en el bloc Lost in Sant Boi de Ricardo Caballero. Això nomès és el començament...

4 comentaris:

Joan Vendrell i Campmany ha dit...

Cert, és una fotografia preciosa, i precisament per aixó, per la seva espontanietat, tot natural, sense preparacions ni consignes de cap mena. En termes periodístics el peu de foto seria aquest; "La cámara estaba allí"

Per cert, haig de trobar un moment i anar a veure l'exposició al Casal "L'Olivera".

Anònim ha dit...

Hola company, quina maravella de fotografia...es un plaer poder compartir amb tu aquesta afició...tant del poble com la de la fotografia, una fort abraçada.

Julio Pulido ha dit...

La verdad es que es una foto muy chula. Amigos que visitaron la exposición destacaron la Sirenita.
Enhorabuena Xavi.

Buscador d'Indrets. ha dit...

per fi vaig poder veure l'exposició, i la famosa sirenita!!! gairebé no arribo atemps..

neus