31 de gener, 2010

Un marge "friki"




En una recent passejada pel camí Bell de les Valls de Sant Climent de Llobregat, em va sobtar aquest marge construït no amb les llicorelles que tocaria per la geologia del terreny, sinó reciclant neumàtics. Vaig calcular uns 200 metres construïts amb aquest material. Evidenment, formaven part d'una finca que també tenia altres elements afegits que estaven foren de lloc del paisatge on estava ubicada. En aquesta finca hi ha una activitat de cria de cavalls i la seva estètica podríem dir que forma part del tipus "hort-periurbà-amb-tanques-de-somiers".

En un jardí urbà crec que no desentonaria però en una vall de gloriós passat agrícola i forestal plena de marges de pedra, doncs "canten" d'una manera estrepitosa. En fi, qui m'anava dir que trobaria uns marges frikis...

8 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Malgrat tot no he pogut reprimir el somriure.
Com diuen en castellà, molt encertadament, "hay gustos que merecen palos".
Per cert, en un cas així, no hi té res a dir l'ajuntament del terme?

Joan Vendrell i Campmany ha dit...

Aixó es equiparable a un abocament incontrolat de pneumàtics en zona boscosa. Cal denunciar-ho a l'Ajuntament del terme municipal que pertoca, per obligar, al propietari de la finca, a enretirar i eliminar aquest residu, obligant-lo a fer-ho dins el termini que es fixi, i aportant, posteriorment, comprovant de l'eliminació del residu.
Aixó es el que en castellà es diu "una chapuza".

elmarge ha dit...

Pel que sembla, l'ajuntament de Sant Climent no ha actuat per que li feia llàstima el propietari ja que havia fet una gran inversió... Això és el que m'ha dit un climentó.

Anònim ha dit...

Doncs que voleu que us digui, aixó és reciclatge!! jeje, es broma.
Jo ho equiparo al que es fa la tanca de l'hortet amb somiers.

Salut Xavier!!!


Santi Estrada

MuNh ha dit...

Doncs a mi em sembla una idea formidable de diseny. També comprenc que hi hagi persones amb idees carranclones, d'aquelles que pensen que "cualquier "marge" pasado siempre fue mejor".

オテモヤン ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
elmarge ha dit...

MuNh!

No nego que la idea és original, però l'aplicació en un context d'entorn natural crec que produeix una contaminació visual inaceptable. En una ciutat o en un polígon industrial, o en una carretera crec que fins i tot seria una bona idea.
Salutacions,

Racons de la nostra terra ha dit...

totalment d'acord amb tu xavier!