04 d’abril, 2010

"El llenguatge de les mans"






En una nova aposta arriscada dels membres que formen part de l'agrupació fotogràfica de Sant Boi (AFOBOI), el proper 8 d'abril s'inaugura una nova exposició temàtica, dedicada aquest cop al llenguatge de les mans. Com diu la poeta i escriptora santboiana, Queta García, "Les mans són ponts que estenem cap altres mans"; i afortunadament, els seus poemes també formaran part d'aquesta exposició.

Com és normal en aquest tipus d'exposicions, la limitació del nombre de fotos per fotògraf és necessària ja que la nostra entitat no ha parat de créixer incorporant nous aficionats a la fotografia. Només podíem exposar tres fotos i sempre és difícil escollir. Aquest passat estiu, vaig aprofitar per fer algunes de les fotos d'aquesta exposició a les vacances i aquí us presento tot el resultat, desitjant creant més ponts amb tots vosaltres.
..

(+info)

8 comentaris:

Paky López ha dit...

Com dius Xavi, es una pena que no tenim una sala d'exposicions més gran per poder exposar més fotos!!! M'agradan molt les teves mans!!! Ens veiem dijous!!! Abraçada,

Anònim ha dit...

Tinc ganes de veure totes aquestes mans exposades en un mosaic de mans. Jo també penso que hem de lluitar per aixecar la cultura aquí Sant Boi i a tot arreu.
Gràcies per les teves paraules. Ens veiem dijos.
Queta García

elmarge ha dit...

Paky i Queta, gràcies pels vostres amables comentaris. Ens veiem el dijous.

Isidre ha dit...

Excel lent resum del teu treball Xavier, les mans en contacte amb la fe, amb la terra, les roques, m'agrada les textures en totes si hagués de triar una seria la de la sorra la penúltima.
A mi se'm pas el termini per poder exposar .. sóc un desastre i tinc algunes que m'agraden però tampoc m'haguessin servit ja que crec recordar que havien de ser en vertical? Ho a reversió estic una mica embolicat, repeteixo fantàstic treball per dir alguna cosa constructiu dir-te que em falta l'aigua per al meu gust molt personal, una abraçada!

elmarge ha dit...

Hola Isidre!
És una llàstima que no hagis participat. El Luís Aracíl ha fet una magnífica feina en el muntatge de la exposició... I vaig veure també fotos en format vertical...
Gràcies pels teus amables comentaris. Una abraçada.

Lola ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lola ha dit...

Molt bona proposta. Les imatges m'encanten. Quina llàstima no poder veure l'exposició!!!

elmarge ha dit...

Gràcies Lola. La veritat és que aquesta exposició ha quedat genial i hi han fotos molt bones. Salutacions,