14 de novembre, 2012

V Trobada d'Estudiosos i centres d'Estudis d'Eramprunyà


Per quinqué any consecutiu, es celebra una nova trobada d'estudiosos i centres d'Estudis d'Eramprunyà a Sant Climent de Llobregat el proper 17 de novembre, organitzada aquest cop pel grup “+de1000 Històries de Sant Climent de Llobregat”.


La temàtica d'aquesta trobada és “La Pagesia ahir i avui a l'Eramprunyà”, i tinc la satisfacció de presentar novament una ponència titulada “Enigmes i misteris de les masies de l'antiga Quadra del Llor a Sant Boi de Llobregat”. Si us interessa conèixer la història que ens és més propera, aquí teniu una bona oportunitat de descobrir moltes coses.

I el proper any es celebra a Sant Boi!


+ informació del programa

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola em dic Sílvia. Vaig estar llegint el teu article sobre els eremitoris de Sant Boi de Llobregat i em va semblar molt interessant. Actualment estic fent un treball sobre el Baix Llobregat i et volia preguntar si saps on puc treure més informació sobre dels eremitoris de l'antiga riera d'en Mariano, ja que he estat buscant però no trobo res.
Gràcies,

elmarge ha dit...

Hola Sílvia!
La millor informació -i única- és el treball que va fer molt anys la Montserrat Pagès que va tenir la sort de fotografiar en bon estat aquests eremitoris. En aquest enllaç trobaràs tota la informació: http://books.google.es/books?id=DSr07WjdIEUC&pg=PA192&lpg=PA192&dq=montserrat+pages+eremitoris+benviure&source=bl&ots=bnrySQSNP6&sig=EULv-yE7QacnrX8chg_fcXDb7Bo&hl=es&sa=X&ei=EZ0PUbq8H5GN0wWhtYDYCg&ved=0CF0Q6AEwBQ#v=onepage&q=montserrat%20pages%20eremitoris%20benviure&f=false

Un abraçada,

PD.: Si necessites localitzar algun d'aquests eremitoris, estic a la teva disposició.

Anònim ha dit...

Hola Xavier,
Moltes gràcies per la teva informació, em miraré l’article que m’has passat.
Una abraçada.
Sílvia.