14 de maig, 2008

Excursió de Festa Major: La Ruta de l’Estret de Roques i de la Vall de Can Carreres Vell

El proper 18 de maig teniu una ocasió d’or de conèixer alguns dels racons més interessants de l’entorn natural de Sant Boi: el Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat de Sant Boi us proposa realitzar una excursió per la vall de Can Carreres Vell i per l’Estret de Roques. En el recorregut podreu veure els espectaculars gorgs de la riera Guinovart i les seves misterioses galeries i mines d’aigua, els eremitoris de la vall de Can Carreres, el bosc municipal de la Roca Negre i pujar al Montbaig per un altre camí no tant conegut. Ei! I hi ha premi...! Un vermut de primera al restaurant de l’ermita de Sant Ramon i de franc! De veritat, és una bona ocasió per fer fotos supermacas i conèixer les coses interessants que tenim tan a prop. Més informació de l’excursió a:
http://issuu.com/xavier_sanchez/docs/excursi_1
http://issuu.com/xavier_sanchez/docs/excursi_2

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, Xavi, tú iras? Me gustaria comentar las rutas que propones en el blog, in person. Aparte de la buena música, por supuesto.

Saludos y gracias

elmarge ha dit...

Hola Fermin!

Pues en principio si que voy, si no surge algún problema "doméstico" de última hora... Y me encantaría que nos conozcamos in person y que hablemos de rutas y de música.

elmarge ha dit...

Un dia rodó! Temperatura agradable, companyia agradable, un vermut de p.m., bona organització dels companys de medi ambient i de protecció civíl (encara que algú es va perdre...je, je...). El proper any s'ha de continuar!

Anònim ha dit...

Un plaer conèixer-te en persona!! I un magnífic inici d'una tradició xiruquera que esperem duri molts anys!!

Visca Sant Boi! :-)