24 de setembre, 2008

5 d’octubre, IV Dia internacional de les Aus a l’ermita de Sant Ramon.



Els amants de la Natura i de la fauna del Baix Llobregat tenim novament la ineludible i espectacular exhibició de vol d’aus rapinyaires que es farà el proper 5 d’octubre a partir de les 10:30h a l’ermita de Sant Ramon al cim del Montbaig. Els aficionats a la fotografia teniu una oportunitat d’or per fotografiar de prop unes aus majestuoses (si cliqueu la fotografia podreu veure un reportatge de l’any passat). Aquesta ja és la 4a edició que organitza de nou l’Associació Naturalista Rubricatum i els Falconers de les comarques de Barcelona i segur que no deixarà de sorprendre a la gran quantitat de públic que s’apropa cada any a aquesta activitat (Es recomana anar a peu. Podeu deixar el cotxe a l’aparcament del Parc Forestal Montbaig a la carretera de Sant Climent i fer la ruta segons Rutes pel Baix).
Aquest dia també finalitza l’inventari de control de pas d’aus migratòries que es des de fa molts anys (i que abans feia el Grup Ecologista Encina) s’ha fet sempre durant el mes de setembre des de l’ermita Sant Ramon i des del cim del Costa Fustera. A les 17:30 h de la tarda també és farà una conferència en homenatge d’Aurelio Pérez, insigne naturalista i col·laborador habitual de Félix Rodríguez de la Fuente en la mítica sèrie televisiva “El Hombre y la Tierra”. Veieu el programa complert, clicant aquí. A l’ermita de Sant Ramon hi ha servei de bar-restaurant.

4 comentaris:

dani ha dit...

Hola Xavier,

No en tenia ni idea d'aquesta exhibició. No me la perdria per res del món (i així poder fer fotos, evidentement...), però treballo (sí, és un vici que he de deixar això de treballar els caps de setmana).

Per cert, impresiona força veure de tant aprop (com a les fotos) un ocell d'aquestes característiques...
Salutacions!

Mingo ha dit...

Julio Pulido y yo subiremos el domingo, espero que nos veamos. Saludos!

elmarge ha dit...

Seguramente nos veremos. Hasta el domingo!

Anònim ha dit...

Si no hi passa res ens veiem el diumenge.
Salutacions.