18 de setembre, 2008

“El Marge” i “Xarxa Santboiana”, candidats als Premis Blocs de Catalunya 2008.

Uns bons amics em van recomanar que inscrigués el meu bloc als Premis Blocs de Catalunya 2008. Aquest concurs que té com objectiu de “pretendre prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l'escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires, donant més visibilitat al català a Internet, una eina de promoció i innovació que cal promoure”.
Els premis es donen en funció d'una votació popular a través d'internet. Si us agrada el meu bloc i el seguiu, doncs... us demano el vostre vot... Encara que em fa una mica de vergonya això de demanar-vos el vostre vot...
Al bloc que si us demano fervorosament que voteu és al de la Xarxa Santboiana. Darrera d'aquest bloc -que ens permet enllaçar amb els 187 blocs que es fan a Sant Boi agrupats per temàtiques- hi ha una entusiasta i excel·lent feina d'un equip format pel Josep Maria Comas (“Finestres de Sant Boi.cat”), la Núria Egea (“Ànima Gaia”) i el Ferran Cobo (“De Sant Boi al món”). Aquest equip ha aconseguit crear una de les xarxes de blocaires més importants de Catalunya i col·loca a Sant Boi com a referent d'aquest tipus de xarxes socials que aprofiten les noves tecnologies de la informació (TIC).

Si voleu votar al bloc “el marge” aneu a l'apartat de categoria de miscel·lània dels Premis Blocs de Catalunya 2008 clicant aquí i busqueu Xavier Sánchez - El Marge (un cop entreu en la candidatura, enrecordeu-vos de marcar una casella i desprès confirmar el vostre vot a l'adreça de correu electrònic que us demanen).

Si voleu votar al bloc “Xarxa Santboiana” aneu a l'apartat de categoria de TIC dels Premis Blocs de Catalunya 2008 clicant aquí i busqueu Josep Maria Comas - Xarxa Santboiana (un cop entreu en la candidatura, enrecordeu-vos de marcar una casella i desprès confirmar el vostre vot a l'adreça de correu electrònic que us demanen).

Teniu fins el 30 de setembre! Gràcies per la vostra participació.
Si sabeu d'algun altre bloc santboià que es presenti, digeu-m'ho, si us plau.

4 comentaris:

Mingo ha dit...

Ya os he votado a los dos.¡Suerte!

Saludos.

Finestres de Sant Boi ha dit...

Aquesta nit has guanyat 10 vots.T'hem votat tota la famili, el Xavier petit
també.
Gràcies Xavier per fer comunitat santboiana.

Josep Maria Comas

Buscador d'Indrets. ha dit...

Felicitats!! I que hi hagi sort!!

elmarge ha dit...

Moltes gràcies pel vostre suport.