16 de març, 2009

La campanya de la Conferència Episcopal.


Amb 30.000 rètols, 1.500 tanques publicitàries i 8 milions de fulletons es gasta els diners la Conferència Episcopal Espanyola en una campanya contra l’abort. No vull entrar a jutjar el contingut de la campanya. Tothom és lliure d’opinar el que creu convenient en un Estat de dret i amb llibertat d’expressió; i la Conferència Episcopal Espanyola, també sota els seus paràmetres ideològics i religiosos.
Opinar sobre el tema de l’abort és per mi un tema difícil perquè en considero cristià i catòlic, però també sóc socialista i crec que els governs democràtics tenen l’obligació de governar per a tothom i, per tant, tenen que solucionar els problemes reals sota paràmetres laics i no religiosos.
Amb el que si vull entrar és en el cost d’aquesta campanya. No ha sortit a la llum quin cost té –o almenys, no he trobat la informació enlloc-, però em sobte que en un moment de greu crisi es gastin els diners en campanyes quan organitzacions catòliques com a Càrites tenen problemes econòmics per fer front a l’increment de demanda dels seus punts de bancs d'aliments per l’augment del nombre de pobres a causa de la pujada de l’atur, i en un moment on també els programes de les missions catòliques han vist com han baixat les aportacions i donacions també a causa de la crisi, .
Per tant, m’indigna que la Conferència Episcopal Espanyola (no l’Església, m’agradaria recalcar-lo) es gasti aquests diners que es podrien destinar a donar suport a les seves organitzacions que treballen pels més desfavorits, tenint en compte els mitjans de comunicació afins i de la seva propietat on podrien donar a conèixer –com fan habitualment- la seva opinió al respecte.

http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20090316/53660720171/los-obispos-denuncian-que-se-protege-mas-la-fauna-y-la-flora-que-al-no-nacido.html

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mirando las noticias encuentro una muy desagradable a esta gentuza alguien se lo tendría que hacer mirar de la manera que fuese, quizás defienden tanto la vida para que luego tengan mas opciones de abusar de los niños y si son deficientes a estos H.de P. ya les va bien, mirar la noticia que sale hoy en prensa http://www.20minutos.es/noticia/457265/0/sacerdote/abusos/iglesia/
Para vomitar con la conferencia episcopal, con la COPE y toda esta serie de gentuza que les permiten seguir delinquiendo, a la mierda todos ellos.

Ricardo Caballero ha dit...

Estic completament d'acord amb tu, una campanya finançada amb els diners que li aporta l'Estat. Crec que aquests fons podrien destinar a altres finalitats, més si es té en compte que la campanya que han desencadenat no va aconseguir evitar que la nova llei sobre l'avortament s'aprovi. ¿Que pretenen amb aquesta campanya? ¿Erosionar el PSOE? ¿Dedicar a la política? ¿Fer de avançada sel PP?
Les preocupen molt menys els nens i nenes ja nascuts que passen un veritable infern per la fam, les guerres, les malalties ...
Salutacions

Buscador d'Indrets. ha dit...

que destinin aquests diners al nens nascuts o maltractats o amb discapacitats....
ara està de moda fer campanyes publicitàries sobre coses abstractes, aquesta, la de que si déu exiteix, que ara no,... malgastra diners....