16 de gener, 2011

Projecte 100 Retrats, 100 Santboians


Fa unes setmanes, va contactar amb mi el fotògraf i company d'AFOBOI, Iván Vega, per proposar-me fer-me un retrat pel seu ambiciós i interessant projecte fotogràfic anomenat “100 Retrat, 100 Santboians”. No cal dir que em vaig sentir molt honrat per la seva proposta i més sabent que era a la segona persona que li havia proposat.

Em va demanar que busqués una localització on jo em podia sentir còmode o representat. I com no podia ser d'una altre manera, vaig pensar que em tenia que retratar al costat d'un marge de pedra seca santboià fet amb llicorella. A part de casa meva, en el bosc és on em sento molt a gust. I el marge que li vaig proposar va ser un de molt maco que es troba en el Bosc de Can Tutussaus, a la Vall de Santa Bàrbara del Llor.

Ha estat una sensació curiosa el fet que m'hagin fet un retrat; normalment, no surto mai en les fotos, ja que sempre sóc jo el que faig fotos als altres per motius familiars, de lleure o professionals. I penso que el plantejament que ha fet l'Iván és molt interessant pel contingut social que té i s'ho ha plantejat com un treball molt professional, tal com vaig comprovar. I ja estic impacient de veure quins seran els propers retratats... Et desitjo bona feina, Iván!

L'enllaç del seu post és http://100santboians.posterous.com/xavier-sanchez

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Xavier!!

Moltes gràcies per col·laborar en aquest projecte, es un gran honor que formis part d'això :)

Simplement espero que poc a poc el projecte es vagi enriquint amb la gran varietat de persones que formen el nostre poble.

100 Santboians encara està en fase inicial i poc a poc aniré retratant, així que aprofitant el teu bloc convido als teus lectors a participar en el projecte, animeu-vos!!.

Gràcies per tot i una abraçada :)