17 de novembre, 2009

Concurs de cartells de Terras Gauda 2009


El disseny gràfic és una de les meves professions, encara que sempre ha estat una vessant complementària d’altres coses. Sóc una persona inquieta a la que li agrada toca moltes tecles. I el meu bloc és un reflex d’això.

Una de les activitats que em serveixen per no perdre el meu costat de dissenyador, són els concursos. I aquest any m’he presentat a un dels més prestigiosos en l’àmbit del cartellisme publicitari: el concurs de Terras Gauda.

Terras Gauda és un gran celler gallec de vins blancs excel·lents amb denominació d’origen “Rias Baixas”; i des de l’any 2002, organitza un concurs internacional que té el nom Francisco Mantecón, un artista i dissenyador gràfic gallec de gran prestigi que va crear la marca d’aquest celler i que està lligat a les seves primeres campanyes publicitàries. Mantecón va morir l’any 2001, i els propietaris de Terras Gauda van crear, a partir de llavors, aquest premi en record d’aquest gran home de la cultura gallega.

Fa pocs dies he rebut la comunicació de que no estat seleccionat com a finalista. Però l’important és participar (No es diu això en aquests casos?) i vull compartir amb vosaltres algun dels treballs que vaig presentar. Si hi ha algú a qui els agradi, doncs ja és un gran premi per mi.

3 comentaris:

Ricardo ha dit...

Ets un artista! A mi m'agrada moltíssim el treball que ens ensenyes, molt creatiu i diferent al que habitualment es veu.

Espero que mai canviïs, ets una gran persona.
Una abraçada

Andreu0505 ha dit...

Bona tarda Xavier,
Est pot sapiguer d'on treus el temps ja m'explicaras com tu fas, per que el dia només té 24 hores com pot ser que tinguis tantes facetes, m'has de dir la recepta mira que a mi la dona em diu que quant caigui la casa a mi no m'agafara mai dons a tu tampoc, es conya
M'agrad com as dissenayt l'ampolla amb boles que supossu que simulant les bombolles.
Andreu

elmarge ha dit...

Gràcies Ricardo pel teu amable comentari.

Doncs si, Andreu, estic pensant en escriure un llibre al respecte i forrar-me... je, je...