31 de març, 2008

Música recomanada (IV). “Balay” d’Alberto Iglesias.

Nominat recentment per l’Oscar a la millor banda sonora per la pel·lícula “The Kiter Runner”, Alberto Iglesias és un extraordinari compositor de bandes sonores de pel·lícules tan populars com “Lucía y el sexo”, “Tierra”, “Los Amantes del Círculo Polar” de Menen o “Hablé con ella” i “Todo sobre mi madre” d’Almodovar.
Però també ha estat el compositor d’una veritable joia musical que és la música d’un spot publicitari per a la empresa d’electrodomèstics “Balay”. Aquest tema, titulat simplement “Balay”, no forma part de cap àlbum i Alberto Iglesias el va crear exclusivament per aquest spot. És una música que convida a la calma, a valorar els plaers de la vida i transmet el pensament positiu de tenir ganes de viure (I per tot això... no cal que us compreu un electrodomèstic Balay... és clar...! Je, je...).

2 comentaris:

Fermin ha dit...

Ei, Xavier, ¿como te lo haces para encontrar esta música recomendada tan genial que pones en tu blog?

Gracias, otra vez, es preciosa.

elmarge ha dit...

Pués veras, Fermín, investigando mucho; algo que además lo facilita internet. He descubierto a muchos músicos y a sus músicas a través de la publicidad y después indagando através de foros que existen en internet... Pero también hay revistas, programas de radio, intuición personal... y todo esto pués fuera de los circuitos comerciales a uso.
Hay mucho por descubrir y yo quiero hacer, a través de mi blog, mi pequeña aportación para que otros como tú descubran. La música es maravillosa!