11 de març, 2008

El Montbaig és recupera!

Al juliol de 2005, la muntanya de Sant Ramon (el Montbaig) va patir un important incendi que fa fer que morissin molts arbres i matolls.
Quasi tres anys desprès, fa goig veure com la zona pública de la muntanya s’està regenerant amb força gràcies a una actuació planificada de restauració forestal feta des de l’Ajuntament de Sant Boi i la Generalitat i que ha comptat, i compte encara, amb la col·laboració dels mòduls forestals de programes d’inserció laboral d’escoles taller i tallers d’ocupació que gestiona la empresa municipal CORESSA servin també perquè moltes persones aprenguessin la feina d’operari forestal.
Són moltes les persones que han treballat, però també són molts els nens i nenes acompanyats dels seus pares que han participat en la seva recuperació en les consecutives festes de l’arbre on plantaven i regaven pins, cirerers i alzines.
Us poso una foto de la zona, amb el Montpedrós a l’horitzó, de uns pins pinyoners que creixen amb força i confiança desprès de la destrucció total, tot un cant a la vida.